Δοκιμή επικοινωνίας

Συνολικές ψήφοι: 98

Καλημέρα από Τρίκαλα και την Κωνσταντίνα. Σχετικά με τη δεύτερη συνάντηση μας, επειδή είμαι στο ολοήμερο τμήμα και τελειώνω στις 16:15, να έρθω σε κάποια απογευματινή συνάντηση  μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το Σάββατο ίσως είναι καλύτερη επιλογή, αν και η ιδέα της τηλεδιάσκεψης μέσω skype μου ακούγεται εξαιρετική. Εκείνο που μπορώ με σιγουριά να πω, είναι ότι έχω φροντίσει να είμαι στην ημερίδα της Τετάρτης (18/12/2013) οπότε θα τα πούμε τότε από κοντά. Καλή σας μέρα!!!!

 

Σχόλια

Καλησπέρα.

Μάλλον αυτό που βολεύει τους περισσότερους που εκφράστηκαν είναι το Σάββατο στις 14.00 στο γραφείο μου (Κουμουνδούρου, 4, 2ος όροφος) . Ας έρθουν όσοι μπορούν και βλέπουμε για τη συνέχεια. Όποιος έχει επαφή με τη Μαρία που ήταν στην προηγούμενη συνάντηση, ας επικοινωνήσει μαζί της και ας την ενημερώσει. Για τα αναλώσιμα θα τα πούμε αύριο από κοντά. Ίσως να μπορέσουμε να έχουμε και σύνδεση με Skype, θα το δοκιμάσουμε.

Για επικοινωνία το κινητό μου: 6944681761.

Νίκος Χανιωτάκης 

Κύριε Χανιωτάκη είχα ένα πρόβλημα με το mail και δεν έπαιρνα τα μηνύματα. Σήμερα τελικά κατάφερα να τα δω και διαπίστωσα ότι έχετε ήδη ξεκινήσει ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα λόγω "κολήματος" να μην είμαι στις πρώτες συναντήσεις και να πάρω μέρος στη διαδικασία της έρευνας. θα είμαι στη συνάντηση της Τετάρτης. Θα τα πούμε από κοντά ευχαριστώ.

.