Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό επιλέγοντας "Δημιουργία λογαριασμού" κάτω και αριστερά στην αρχική σελίδα. Εμφανίζεται η παρακάτω σελίδα

Στη σελίδα αυτή καλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας:

  1. username (όνομα χρήστη στην ιστοσελίδα)
  2. e-mail
  3. Φωτογραφία (εφόσον επιθυμείτε να προσθέσετε φωτογραφίας σας)
  4. Ονοματεπώνυμο
  5. Οργανισμός ή σχολέιο στο οποίο ανήκετε.
  6. Θέση ή ειδικότητα στην οποία έχετε.

Επίσης, είναι προεπιλεγμένες οι επιλογές

  1. να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω e-mail για ανακοινώσεις που αποστέλλονται στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας
  2. να λαμβένετε ειδοποιήσεις μέσω e-mail για ανακοινώσεις που αποστέλλονται στις ομάδες που συμμετέχετε ως μέλη.

Έχετε τη δυνατότητα να μην επιλέξετε κάποια από τις παραπάνω επιλογές, αν και συστήνεται η λήψη ανακοινώσεων για καλύτερο συντονισμό αναφορικά με τα νέα των ομάδων και τα νέα τις ιστοσελίδας.

Τέλος καλείστε να συμπληρώσετε ένα "CAPTCHA" (πληκτρολόγηση χαρακτήρων που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε φωτογραφία), ώστε να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για πραγματικό χρήστη και όχι για κάποιο robot που αναζητά πληροφορία στο Internet. 

Μετά τη συμπλήρωση των παραπάνω, πατάτε "Δημιουργία νέου λογαρισμού". Ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί, απαιτείται όμως η επιβεβαίωση του μέσω e-mail. Άμεσα θα λάβετε ένα e-mail με οδηγίες για την επιβεβαίωση του λογαριασμού σας. Μετά και τη επιβεβαίωση ο λογαριασμός σας είναι ενεργός.

Επεξεργασία των στοιχείων του λογαριασμού σας

Στη συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε περαιτέρω τα στοιχεία του λογαριασμού σας και παράλληλα να δείτε το δημόσιο και ιδιωτικό προφίλ σας.

Έχω λογαρισμό στο site. Τι μπορώ να κάνω;

Δυστύχώς, όχι πολλά ακόμη. Το ότι έχετε λογαριασμό στο site είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να γίνετε μέλος σε μία ομάδα.

Εικόνες: 
.