Καλογήρου Ευαγγελία

Καλογήρου Ευαγγελία
3ο Δ.Σ Σέσκλου-Αισωνίας | ΠΕ 06 εκπ/κός αγγλικής

Η Καλογήρου Ευαγγελία είναι μόνιμη εκπαιδευτικός Αγγλικής (ΠΕ06) στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Μαγνησίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη με ημερομηνία  κτήσης πτυχίου 1/4/2003. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καθώς είναι απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας και επίσης κάτοχος του Cambridge Proficiency in English. Έχει επίσης καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας (κάτοχος του DELF 1). Χειρίζεται άριστα ΗΥ, είναι πιστοποημένη στις ΤΠΕ Επίπεδο A’ από το Υπουργείο Παιδείας ενώ είναι και κάτοχος του ECDL CORE CERTIFICATE.

Από το 2002 έως το 2004 εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Από το 2003 έως το 2006 εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών (ωρομίσθια/αναπληρώτρια) στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, εώ από το 2006 είναι μόνιμη εκπαιδευτικός Αγγλικής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Έχει εκπονήσει δύο διακρατικά εκπιδευτικά προγράμματα eTwinning κατά το σχολικό έτος 2012-2013.Από το Νοέμβριο του 2012 είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου, στην κατεύθυνση της Ειδικής Αγωγής. Έχει τέσσερις δημοσιεύσεις που έγιναν δεκτές σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.Έχει παρακολουθήσει επίσης πλήθος σεμιναρίων πάνω σε θέματα εκπαίδευσης. 

.